Elismerés

2024.03.21. 11:10

Tizenkét kiválóságot díjazott a kecskeméti Neumann János Egyetem – galériával, videóval

Szerdán harmadik alkalommal adták át a Neumann Kiválósági Díjakat a kecskeméti Neumann János Egyetemen. A rangos kitüntetést 2022-ben a Neumann János Egyetemért Alapítvány azzal a szándékkal hívta életre, hogy az intézmény kollégái közösen ünnepelhessék és a külvilágnak is megmutathassák mindennapi munkájuk kimagasló teljesítményeit. 2024-ben a látványos gála keretében összesen 12 díjat vehettek át a kitüntetettek.

Orosz Fanni Flóra

A díjátadó gála egy rövidfilm bemutatásával kezdődött, ahol külső szemlélőket – többek között Szemereyné Pataki Klaudia polgármesterasszonyt is – szólítottak meg, akik kifejezték véleményüket az egyetemmel kapcsolatban. Kecskemét polgármestere elégedetten emelte ki, hogy a siker és a fejlődés az intézményen kívüliek számára is jól látszik, a Neumann János Egyetem pedig világmárkává nőheti ki magát. 

Neumann Kiválósági Díjak, elismerés, Neumann János Egyetem
Harmadik alkalommal adták át a Neumann Kiválósági Díjakat a kecskeméti egyetemen
Fotó: Bús Csaba

Az est házigazdája, Árvai Zoltán köszöntötte a kitüntetetteket, hallgatókat és hozzátartozókat. A műsorvezetésen túl ezúttal Csizmadia Norbert, a Neumann János Egyetem Konzisztóriumi Elnökének szavait is tolmácsolta a közönségnek.

– Nagyon fontos, hogy szövetségi hálót építsünk ki a világ leginnovatívabb egyetemeivel – közvetítette Árvai Zoltán Csizmadia Norbert gondolatait.

Őt követte az intézmény rektora, dr. Habil Fülöp Tamás, aki, mint mindig, ezúttal is büszkén mesélt eddigi eredményeikről, jövőbeni céljaikról, mely listán idén szerepel az egyetemi tudáspark és tudásváros kiépítése is.  

– A kecskeméti Neumann János Egyetemen, hasonlóan a világ számos más oktatási intézményeihez, a hagyományokra, a minőségre, a sikerességre és az eredményességre alapozva végzi mindennapi működését – mondta a rektor.

A köszöntőbeszédeket követően elérkezett a pillanat, hogy a 2024-es év kiválóságai átvegyék jutalmukat, a Neumann János Egyetem rangos kitüntetését. 

Neumann János Egyetem Kiválósági Gálájának 2024-es díjazottjai:

  1. Dr. Pásztor Attila PhD, NJE GAMF Műszaki és Informatikai Kar, Informatika Tanszék tanszékvezető – Év Oktatója – szakmai díj GAMF 
  2. Dr. Mihálka Virág PhD, NJE Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar docense – Év Oktatója – szakmai díj KVK 
  3. Dr. Karcsics Éva NJE Gazdaságtudományi Kar, gazdálkodási- és menedzsment alapszak szakfelelőse – Év Oktatója – szakmai díj GTK 
  4. Palásti Ferenc NJE GAMF Műszaki és Informatikai Kar, Műanyagfeldolgozó kutatócsoport, tanszéki mérnök – Év oktatója hallgatói díj  
  5. Dr. Kovács Zsolt Ferenc NJE GAMF Műszaki és Informatikai Kar, Gyártástechnológia Kutatócsoport-vezető – Az Év tehetséggondozója 
  6. Fekete Imre Neumann János Egyetem igazgatási ügyintéző – Év Munkavállalója díj 
  7. Mohácsy Beatrix Neumann János Egyetem Hallgatói Szolgáltató Központ, irodavezető – Év Példaképe díj 
  8. Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. – Év Kiváló Duális Partnere (a díjat Varga-Papp Szilvia HR manager vette át) 
  9. DSV Hungária Kft. – Év Támogatója (a díjat Horváth Judit HR Igazgató vette át) 
  10. Járdi Ádám Neumann János Egyetem Sportközpont vezetője – Egyetemi Sportéletért Díj 
  11. Prof. dr. habil. Johanyák Zsolt Csaba egyetemi docens – Év Kutatója 
  12. Kerekegész – Az év öntevékeny csapata (a díjat Horváth Csanád vette át, a közösség vezéregyénisége) 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában