Széchenyivárosért Egyesület

2024.03.05. 12:45

Jótékonysági sétát tartottak a Kecskeméti Arborétumért

A vadon élő állatok világnapján, március 3-án tartottak jótékonysági, egyben egészségmegőrző programot a Kecskeméti Arborétumban a Széchenyivárosért Egyesület szervezésében, melyen a résztvevők nem csupán az élővilágot ismerhették meg közelebbről, hanem jógaoktató segítségével a testüket is megmozgathatták.

Lizik-Varga Katalin

A szervezők egészséges nassolni valókkal is készültek az alkalomra. Bár a rendezvény ingyenes volt, a helyszínen adakozásra is lehetőség volt. A jelenlévők adományaikkal a Kecskeméti Arborétumot támogathatták.

thumbnail_image009
Sok gyermek érkezett
Fotó: Nagy Katalin

A résztvevők Vörösváczki Mónika, az arborétum vezetője útmutatásával Rügycsalogató sétát is tettek a gyönyörű környezetben. A rendezvényre sok gyermek érkezett, ők az arborétum területén található játszóteret is felfedezték. Örömmel szaladgáltak a csodálatos növények között, közben pedig szinte észrevétlenül megismerhették élővilágunkat.

thumbnail_image026
Fotó: Nagy Katalin

A jótékonysági alkalmak megszervezését az egyesület tovább folytatja, melyekről érdeklődni Laczkó-Zsámboki Angélánál, az egyesület vezetőjénél lehet a 06 70 60 60 491-es telefonszámon.

thumbnail_image015
Fotó: Nagy Katalin
thumbnail_image011
Fotó: Nagy Katalin

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában