Tetten érés

2024.03.04. 11:33

Illegális hulladéklerakót számoltak fel a nagybaracskai polgárőrök

A helyszínen érték tetten az illegális szemetelőket a Nagybaracskai Polgárőr Egyesület polgárőrei és Bögi István András polgármester, akik lakossági bejelentésre vonultak ki pénteken.

Horváth Péter

A tetten ért személyek éppen egy autót bontottak szét közterületen – tájékoztatott Nagy Zsolt egyesületi elnök, aki kiemelte, hogy a gyors intézkedésnek köszönhetően sikerült felderíteni hulladéklerakót. 

hulladéklerakó, polgárőrség
Illegális hulladéklerakót számoltak fel a nagybaracskai polgárőrök
Fotó: Beküldött fotó

A Bajai Rendőrkapitányság munkatársai is gyorsan a helyszínre érkeztek, az önkormányzat pedig megtette a rendőrségi feljelentést. Az elnök hangsúlyozta, hogy egyesületük hangsúlyos fontosságú feladatként kezeli az illegális szemétlerakók felderítését. Ez egybevág az Országos Polgárőr Szövetség 2024-es célmeghatározásával, melyben az országos szervezet az idei évben kiemelt figyelmet fordít a külterületek biztonságának fokozására, és az illegális hulladéklerakók felderítésére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában