Tetten érték őket

2024.03.01. 14:20

Fatolvajokat fogtak a kecskeméti városrendészek, egyiküket körözték is

Fatolvajokat értek tetten a Kecskeméti Városrendészet autós járőrei a város külterületén, a Nyugati elkerülő melletti erdős területen. A tolvajokat átadták a Kecskeméti Rendőrkapitányság járőrének − tájékoztatott közleményében a Kecskeméti Városrendészet.

Horváth Péter

A Kecskeméti Városrendészet február közepén két alkalommal is lakossági bejelentést kapott arról, hogy a Nyugati elkerülőn, az úttestet határoló véderdőből ismeretlenek több alkalommal is fákat vágtak ki, és ellopták azokat. Ezért a külterületi autós közterület-felügyelők folyamatosan visszatérve ellenőrizték a helyszínt. A közel kétheti, kitartó munkájukat siker koronázta: akkor érték tetten az elkövetőket, amikor éppen láncfűrésszel vágták ki a fákat.

Kecskeméti Városrendészet, fatolvajok, lopás
A Nyugati elkerülőn érték tetten a fatolvajokat a kecskeméti városrendészek
Fotó: Kecskeméti Városrendészet

A közlemény szerint intézkedés során kiderült, hogy egyikük fiatalkorú, a másikuk gyermekkorú, ráadásul a helyszínre egy olyan személyautóval érkeztek, melyet hozzátartozójuk engedélye nélkül hoztak el úgy, hogy azt az idősebb fiú vezetett, akinek nem volt jogosítványa. Mivel nem volt náluk személyi igazolvány, a közterületesek értesítették a rendőröket. A rendőri intézkedés során kiderült, hogy egyikük eltűnés miatt körözés alatt áll.

A városrendészet feljelentést tett az ügyben a rendőrségnél − olvasható a közleményben.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában