Házasság

2024.03.03. 16:23

Esküvőkiállítás Kecskeméten: egyre divatosabbak a letisztult, egyszerű lakodalmak – galériával

Március 3-án, vasárnap egésznapos esküvőkiállítást tartottak Kecskeméten immáron 25. alkalommal, aminek ezúttal a Hotel Három Gúnár adott otthont.

Orosz Fanni Flóra

A kiállításon a menyasszonyi ruháktól kezdve a desszerteken át a dekorációig minden megtalálható volt, ami csak kellhet a tökéletes nagy naphoz. Az esküvőszervezés egy hosszadalmas és munkás folyamat, éppen ezért annyira sikeres a jegyespárok körében, hogy minden szükséges kelléket megtalálnak egy helyen. 

esküvő, házasság, menyasszony, vőlegény, kiállítás
A kiállításon a menyasszonyi ruháktól kezdve a desszerteken át a dekorációig minden megtalálható volt
Fotó: Bús Csaba

Az eseményen az aktuális divatról is többet tudhattak meg a résztvevők: egyre divatosabbak a letisztult, egyszerű esküvők. Az elmúlt években nagy népszerűségnek örvend a természetközeli tematika, mely a menyasszonyi ruha fazonjában, anyagában, de a virág- és asztaldíszek, valamint a torta kiválasztásában is megnyilvánul. Közkedveltek például a személyes, gyakran valamilyen humoros szövegezéssel ellátott dekorációs elemek, a sütemények tekintetében pedig divatos az úgy nevezett meztelen torta, amit gyakran élő virágokkal díszítenek.  

A kiállításon természetesen minden menyasszony és vőlegény megtalálhatta a stílusának megfelelő kelléket, melyben szakemberek is tudtak segíteni. Minőségi szolgáltatókkal, és kedvezményekkel várták az ifjú párokat ezen a napon. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában