Safety-Hungary

2024.02.22. 19:55

Vezetéstechnikai oktatást tartottak a bajai diákoknak

A Rotary Club Baja meghívására a Safety-Hungary az Országos Rendőr-főkapitányság-Országos Balesetmegelőzési Bizottsággal (ORFK-OBB) együttműködve ingyenes vezetéstechnikai oktatást tartott a Bajai III. Béla Gimnázium 9 és 10. évfolyamán tanulók számára.

Márton Anna

Ennek keretében a cél a bélás diákok tudatos közlekedésre felkészítése és a kétkerekű járművek baleseti kockázatának mérséklése volt elméleti és szimulált vészhelyzetek elemzésén keresztül, tájékoztatta hírportálunkat a Bélás Sajtóiroda. Az ORFK-OBB kiemelt figyelmet szentel évek óta az egy nyomon haladó közlekedők képzésére és védelmére a balesetek számának csökkentése érdekében. 

balesetmegelőzés, vezetéstechnika, rendőrség, oktatás
A rendezvény célja a diákok tudatos közlekedésre felkészítése és a kétkerekű járművek baleseti kockázatának mérséklése volt
Forrás: shutterstock.com / illusztráció

A közlekedési balesetek elkerüléséhez és a már bekövetkezett sérülések súlyosságának csökkentéséhez vezetési attitűdváltásra van szükség, amit elsősorban a fiatalok körében fontos elkezdeni. E célból az ORFK-OBB évek óta támogatja a Safety-Hungary Motorkerékpár Vezetéstechnikai Központ tevékenységét, melynek tréning tematikája, gyakorlati tapasztalata és az általuk nyújtott szolgáltatási színvonala a hazai motoros tréningek között egyedülálló.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában