Útinform

2024.02.12. 07:10

Útlezárások, korlátozások lassíthatják a forgalmat hétfőn Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani hétfőn Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást hétfőre vonatkozóan.

Főutak:

Az 5-ös főúton, Kecskemét átkelési szakaszán, a 86-os kilométernél útépítők dolgoznak, a négy sávos szakaszon mindkét irányban csak egy-egy sávon lehet autózni.

Az 51-es főúton Nagybaracska és Hercegszántó között az út menti fákat gallyazzák. A munkaterületnél egy sávon, jelzőőrös irányítással haladhat a forgalom.

Az 53-as főúton, Soltvadkert-Selymes városrészében, a 42-es kilométer közelében felújítják a vasúti átjárót, ezért azt lezárták, a forgalmat egy közelben megépített ideiglenes átjárón keresztül terelik. A nyomvonalváltozás miatt jelentős sebességkorlátozást vezettek be. A munka augusztusig tart.

Az 54-es főúton, Bócsa térségében, a 38-as és a 39-es kilométer között légvezetéket telepítenek, a Kecskemét felé haladók útszűkületre számítsanak. Napközben alkalmanként jelzőőrös irányítás is várható.

Az 55-ös főúton, Felsőszentiván térségében, a 83-as és a 85-ös kilométer között csatornáznak, mindkét irányban felbontották a burkolatot, útszűkületen kell áthajtani.

A 441-es főúton, Nagykőrösön, a 17-es kilométernél körforgalmú csomópontot építenek, félpályás lezárás van érvényben. 
Kicsit távolabb, Nagykőrös külterületi szakaszán, a 21-es kilométernél útcsatlakozást építenek. Mindkét irányban útszűkület és sebességkorlátozás követel figyelmet. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!