Tavasz

2024.02.28. 15:52

Tegyen velünk egy kellemes sétát a bajai Sugó-parton – videóval

A bajai Sugó-parton a tavasz megérkeztével újjáéledt a természet, és a táj különleges szépséggel ajándékozza meg az odalátogatókat. A friss zöld fű, az ég tiszta kékje mögött ragyog a nap.

Márton Anna

Éledezik a természet Baján

Fotó: Márton Anna

Mint azt szerda kora délután tapasztaltuk, az emberek örömmel sétálnak a Sugovica partján, élvezve a kellemes időt és a természet nyugalmát. A kerékpárosok kanyargó úton haladnak, friss, tiszta levegőt szívva magukba, miközben a madarak csicsergése kíséri őket. Az emberek kényelmesen letelepednek a padokon, a bátrabbak a fűben piknikeznek vagy csak egyszerűen pihennek. A kacsák jóllakottan tipegnek, amint a gyermekek etetik őket a parton, létrehozva egy békés és harmonikus környezetet. 

DSC_0047
Éledezik a természet Baján
Fotó: Márton Anna

A 18 Celsius-fokos hőmérséklet február végén kifejezetten kellemes. A táj varázslatos és inspiráló. A tavasz beköszöntével a Sugó-part új életre kel, és a város lakói örömmel üdvözlik ezt az időszakot.

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában