Kecskemét

2024.02.27. 18:52

Rengeteg programot ajánlanak a Katona József Könyvtárban

A Katona József Könyvtárban ezen a héten is sokféle programot ajánlanak és nemcsak a könyvbarátoknak.

Sebestyén Hajnalka

Február 29-én, csütörtökön 17 órakor zárul Középpontban a katedra sorozat 2. évada. Lengyel Adrien tankönyvíró, a Kecskeméti Református Gimnázium tanára a biológia tantárgyban rejlő sokszínű lehetőségről beszél majd a jelenlévő pedagógusoknak, diákoknak és más érdeklődőknek.

programok, könyvtár, program
A Katona József Könyvtárban ezen a héten is sokféle programot ajánlanak és nemcsak a könyvbarátoknak. 
Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

Csütörtökön 15 órától érhető el a Könyvtári robotóra a haladó programozóknak, Molnár Dániel könyvtárossal. Lesz robotika, robotprogramozás önállóan vagy segítséggel Lego Ev3 robotokkal. A könyvtár a kicsikre is gondol. Március 2-án, szombaton 15 órától az 5-10 éves korosztályra számítanak, akiknek a Sphero INDI kocsirobotok segítenek a tanulásban. A foglalkozást Nagy Alexa vezeti. A részvétel mindkét foglalkozáson érvényes olvasói tagsághoz és előzetes regisztrációhoz kötött! Utóbbiak a könyvtár Facebook oldalán és honlapján egyaránt elérhetők.

Végül még egy szombati program: 15 órakor folytatódik a Túl az Óperencián című családi mesedélután. Újból egy papírszínház történetet láthatnak a gyerekek. Hegyi Füstös Eszter Bújócska címmel tartja meg foglalkozást, mely 5 éves kortól ajánlott. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában