ATM

2024.02.12. 10:55

Nem maradnak készpénz felvétel lehetősége nélkül a petőfiszállásiak

Mobilbankár ügyfélponttal és egy készpénz-automatával gazdagodott Petőfiszállás. Az ünnepélyes átadást a napokban tartották.

Vajda Piroska

Nagy örömmel fogadták a petőfiszállásiak a készpénzfelvétel lehetőségét

Fotó: Kapott fotó

Szász János polgármester hírportálunknak elmondta, nagy szükség volt a bankautomatára a községben, hiszen a helyi takarékbank bezárása után a készpénzfelvétel lehetősége is megszűnt a településen, ami komoly nehézséget okozott a petőfiszállásiaknak, akik legközelebb Kiskunfélegyházán tudtak pénzt felvenni. 

Az ünnepélyes szalagátvágás pillanata
Fotó: Kapott fotó

Az ezerötszáz lelkes település vezetése több bankkal is tárgyalt, mire a legkedvezőbb lehetőségre rátaláltak. Az egyik kereskedelmi bank rugalmas hozzáállásának köszönhetően lett bankautomatája településnek. Emellett hetente egy napon ügyfélfogadást is tart a bank munkatársa a községben. A banki szolgáltatást az egykori takarékszövetkezetben biztosítják, az épületet ugyanis megvásárolta a helyi önkormányzat, így az automata üzemeltetéséhez szükséges szigorú feltételeket is biztosítani tudják. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában