Együttműködés

2024.02.15. 12:43

Kecskeméti Arborétum: adománygyűjtéssel segíti a fenntartását a Széchenyivárosért Egyesület

A Széchenyivárosért Egyesület a napokban kötött együttműködési megállapodást a Kecskeméti Arborétumért Alapítvánnyal – tájékoztatta hírportálunkat az egyesület. Mint írták, a jövőben támogatni fogják a Kecskeméti Arborétum fenntartását.

Lizik-Varga Katalin

Képünkön a Kecskeméti Arborétum kilátója

Fotó: Bús Csaba / Illusztráció

Az egyesület a közösségi médiában olvasta a Kecskeméti Arborétum bejegyzését, melyben a támogatási lehetőségekről tájékoztatták a látogatókat. A bejegyzésből kiderül, hogy a Kecskeméti Arborétumért Alapítvány fenntartási célokra fogad adományokat, hogy az ingyenesen látogatható arborétum növényzete továbbra is igényes és változatos maradjon.

Ez a hirdetmény megszólította az egyesületi tagokat, végül pedig úgy döntöttek, hogy a jó cél érdekében több alkalommal is adománygyűjtést fognak szervezni. 

A természet és a környezet védelme mellett az egészségvédelemre és a sportolásra is nagy gondot fordít az egyesület, ezért az első adománygyűjtő alkalmat összekötik egy olyan rendezvénnyel, melynek a középpontjában a torna áll majd. Az eseményt február 17-én, szombaton 10 órakor tartják az arborétumban.

Laczkó-Zsámboki Angéla, a Széchenyivárosért Egyesület elnöke saját készítésű tízóraival is kedveskedik majd a részvevőknek. Az alkalom ingyenes, de természetesen a szervezők szívesen fogadnak adományokat, melyeket a Kecskeméti Arborétum fenntartására ajánlanak fel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában