Útinform

2024.02.01. 07:14

Itt számíthatnak közúti munkálatokra csütörtökön Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani csütörtökön Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást csütörtökön vonatkozóan.

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán, 
– Röszke felé, Örkény térségében az 50-es kilométer környezetében a délelőtt folyamán a külső sáv burkolatát javítják. A délutáni órákban a Budapest felé vezető oldalon folytatódik a munka a 47-es és a 46-os kilométer között. Ott is a külső sávot kerítik el a forgalom elől. 
– Balástya térségében a főváros felé vezető oldalon, a 143-as kilométernél a vízelvezető rendszert javítják, 7.00-tól 10.00-ig a belső sávot lezárják.

Főutak:

Az 5-ös főúton, Kecskemét átkelési szakaszán, a 86-os kilométernél útépítők dolgoznak, a fél útpályát lezárták.

Az 51-es főúton, Dunavecse elkerülő szakaszán földkábelt telepítenek. A 72-es kilométernél napközben sávlezárás mellett dolgoznak.

Az 53-as főúton, Soltvadkert-Selymes városrészében, a 42-es kilométer közelében felújítják a vasúti átjárót, ezért azt lezárták, a forgalmat egy közelben megépített ideiglenes átjárón keresztül terelik. A nyomvonalváltozás miatt jelentős sebességkorlátozást vezettek be.

Az 54-es főúton, Bócsa térségében, a 38-as és a 39-es kilométer között légvezetéket telepítenek, a Kecskemét felé haladók útszűkületre számítsanak. Napközben alkalmanként jelzőőrös irányítás is várható.

Az 55-ös főúton, Felsőszentiván térségében, a 83-as és a 85-ös kilométer között csatornáznak, mindkét irányban felbontották a burkolatot, útszűkületen kell áthajtani. 

A 441-es főúton, Nagykőrösön, a 17-es kilométernél körforgalmú csomópontot építenek, félpályás lezárás van érvényben. 

Kamionstop:

A közelgő hét végén, a kamiontilalom szombaton 22:00-tól, vasárnap 22.00-ig lesz érvényben.
2024. március 1-jéig a nemzetközi forgalomban közlekedő, legalább 7-es (Euro 3-as) környezetvédelmi besorolású tehergépjárművekre nem vonatkozik a tilalom!
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában