Helvécia

2024.02.27. 16:00

Pandás riszatáncot adtak elő az iskolások

Jól működik az iskola-óvoda közös programja mindkét településrészen Helvécián. Ennek keretében egyik hónapban a diákok és a leendő elsős tanító nénik látogatnak el az ovisokhoz. Mindig más-más osztály készül műsorral. A másik hónapban az ovisok keresik fel az iskolát, hogy ismerkedjenek az iskolás élettel.

Sebestyén Hajnalka

A napokban a wéberes tanulók jártak a közeli Napvirág óvodában. A harmadik osztályosok szórakoztatták a kicsiket. A farsangi mulatságukra összeállított műsorukat adták elő. A pandatánc azonnal elnyerte a kisgyerekek tetszését, örömmel csatlakoztak a pandás „riszatánchoz” is. Egy rövid időre ők is pandává váltak.

farsang, Helvécia, Wéber Ede iskola
Farsang a Wéber Ede iskolában
Fotó: Kapott fotó

A Wéber Ede iskolások az elmúlt időszakban sok izgalmas programon vehettek részt. Megtartották a vidám farsangi mulatságukat a művelődési házban. A rendezvény első részébe az alsó tagozatosok, később pedig a felsősök mutatták be táncos műsorukat, illetve vonultak fel jelmezben. A mulatságot tánc is színesítette, és a tombolahúzás sem maradt el. Sok-sok nyeremény talált gazdára. Szintén nagy élmény volt a kecskeméti Planetárium meglátogatása is a másodikosoknak, egy izgalmas előadáson ismerkedhettek a világűrrel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában