Maszkabál

2024.02.21. 14:49

Telt házas volt a szabadszállási könyvtár farsangja − galériával

Az idei esztendőben sem maradt el a szabadszállási könyvtár farsangi mulatsága. A maszkabálon közel százan vettek részt.

Gulyás Sándor

Kreatívabbnál kreatívabb jelmezeket láthatott az, aki megtisztelte a rendezvényt. Volt könyvmoly, Grincs, saját készítésű kacsa, dinoszaurusz, és természetesen a szuperhősök is képviseltették magukat.

maszkabál, farsang, jelmez, Szabadszállási Könyvtár
Maszkabált tartottak Szabadszálláson
Fotó: Szabadszállási Könyvtár

A vidám délelőtti foglalkozáson a szép számú gyermeksereg, kiegészülve lelkes felnőttekkel, Losoncziné Sebestyén Anita vezetésével és segítségével újabb hajtogatott luficsodák elkészítését sajátíthatták el. Készültek is szép számmal a különböző színű kardok, nyuszik, és egyéb figurák. Pihenésképpen mindenki megalkothatta farsangi álarcát is. A meglepetés idén sem maradhatott el.

− Igaz szerényen, apróságokkal készültünk, de annál nagyobb szívvel adtuk zsákbamacskáinkat. Külön öröm volt számunkra, hogy szülők, nagyszülők itt is maradtak a gyermekekkel az esemény ideje alatt – fogalmazott Vass Roland könyvtárvezető.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában