Rendezvény

2024.02.26. 17:44

Több mint 20 szolgáltató várta a jegyespárokat a Bajai Esküvő Kiállításon – galériával, videóval

Élénk érdeklődés mellett tartották meg a Bajai Esküvő Kiállítás rendezvényét február 25-én a Duna Wellness szállodában. A környék szakembereivel, szolgáltatóival találkozhattak a házasulandó párok, örömszülők, akik tanácsaikkal, sok éves tapasztalatukkal igyekeztek segíteni a tökéletes esküvő megszervezésében.

Márton Anna

Az esküvői szolgáltatók valamennyi szegmense bemutathatta kínálatát, ezáltal megkönnyítve a párok örömteli, de néha fáradságos készülődését. A 2024-es aktualitásokkal és trendekkel ismerkedhettek az érdeklődők a jeles eseményen. 

esküvő, kiállítás, Baja
Több mint 20 szolgáltató várta a jegyespárokat a Bajai Esküvő Kiállításon
Fotó: Márton Anna

Az esemény háziasszonya Király Nelli köszöntötte a résztvevőket, majd pódiumbeszélgetésre invitálta Mándity István ceremóniamestert, Romsics Nellit a Greenspoon Cukrászműhely vezetőjét, tulajdonosát. A hagyományos vagy modern esküvői menükről Halmosi Brigitta, a Duna Wellnes Hotel étterem vezetője beszélt. 

A Polgármesteri Hivatal két munkatársa a jegyespár bejelentkezéséről, a különféle szabályokról tájékoztatták a fiatalokat. Csermák Daniella szertartásvezető egy rövid esküvői szertartást mutatott be, ezt követően a Sundance tánccsoport műsorát nézhette meg a közönség. A legnagyobb érdeklődést természetesen a menyasszonyi ruha és a menyecskeruha bemutatót övezte, melyet elsőként Vuity István alkotásaiból láthatott a közönség. A bajai szabómester az aktuális trendekről is beszámolt hírportálunknak. A rendezvény következő divatbemutatóján a Rózsa Szalon ruháit csodálhatta meg a közönség. 

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában