Városi sportdíj

2024.02.28. 17:53

Átadták az Év legjobb sportolóinak járó díjakat Kiskunhalason

Városi ünnepség keretében adták át szerda délután a legjobb sportolóknak járó Kiskunhalas Város Sportdíjait a Közösségek Házában.

Pozsgai Ákos

A díjazottak névsorát már januárban nyilvánosságra hozták azt követően, hogy a jelölteket egy ad hoc bizottság véleményezte, amit a képviselő-testület szakbizottsága tárgyalt, majd onnan került a javasoltak névsora a képviselő-testület elé, ahol zárt ülésen hoztak határozatot. 

sportoló, díj, Kiskunhalas
Díjazták a sportolókat
Fotó:  Fülöp Róbert polgármester Facebook-oldala

Az év női sportolója Figura Dorka karatéka, a férfi sportolója Németh Zoltán erőemelő lett, az év felnőtt csapata Miha Zerjav (SPirit) és Karcagi Laura (Stúdió 2000) versenytáncos-páros lett. Az év utánpótlás lány sportolójának Szakál Fruzsina fitneszversenyzőt, az utánpótlás fiú sportolójának Kádár József Dániel atlétát, ökölvívót választották a képviselők. Az év utánpótlás csapata díjat a Kiskunhalasi Úszó és Gyógyúszó Egyesület 4x100 méteres női vegyesváltója (Miskei Sára, Orbán Noa, Kiss Panna, Schmél Edna) kapta. Az év esélyes sportolója címet Urlauber Ádám asztaliteniszezőnek ítélték oda, míg az év edzőjének járó elismerést Hirsch Lilinek ítélték oda, az év sporttámogatója a BD Trader Kft. lett. A polgármester különdíját Csuti Zoltán autóversenyző kapta. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában