Pályaválasztás

2024.01.09. 14:43

A kecskeméti egyetem is várja az érdeklődőket a budapesti oktatási szakkiállításon

Több mint 150 kiállító részvételével csütörtökön rajtol el a legnagyobb hazai felsőoktatási expo, a 24. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás. A minden évben mintegy 50 ezer, pályaválasztás előtt álló fiatalt vonzó eseményen hazai, külhoni és külföldi felsőoktatási intézmények, valamint szakképző intézmények és munkáltatók is bemutatkoznak.

Lizik-Varga Katalin

Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

A Neumann János Egyetem ez alkalommal is képviselteti magát a rendezvényen, és az előző évek hagyománya szerint 90 négyzetméteres standon várják az érdeklődőket, akik találkozhatnak – többek között –, a KEFO Motorsport Formula Student versenyautójával, a Kenji Racing Team motorjával, a SUPERMOTO-val és egy különleges robottal is. Az egyetemhez idén is csatlakozik fő duális partnerként a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. és a Magyar Nemzeti Bank.

A 2024. január 11–13. között immár 24. alkalommal szervezett szakkiállítást a Hungexpo Budapesti Vásárközpont A csarnokában (1101 Budapest, Albertirsai út 10.), illetve online rendezik meg. A rendezvény mindhárom nap 9:30 órától 17 óráig tart nyitva. 

A belépés minden látogató számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az educatioexpo.hu oldalon lehetséges.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában