Zongoramesék sorozat

2023.12.02. 21:50

Vetítéssel egybekötött meseelőadásra várják a bajaiakat

A zenekedvelő gyerekeket és felnőtteket egy vetítéssel egybekötött meseelőadásra várja Ari- Bencses Anikó művész tanár. A zongoramesék december 9- én szombaton 16 órakor kezdődnek a Kölcsey u. 23.szám alatti Danubia Házban. A belépés díjtalan.

Rab Rita

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A Zongoramesék sorozat második kötetét a legszebb ünnepünkre, a karácsonyra hangolódás jegyében írta a szerző a zongorázni tanuló gyerekek számára. Ismerkedjenek meg Fincivel, a kántortanító kisegerével, s kalandos történetével! Új, hangulatos, vidám dallamok, csodás illusztrációk társulnak a felejthetetlen meséhez. Az ünnep hangulatát, advent üzenetét a befejező Karácsonyi ének hangjaival kívánja eljuttatni hozzájuk. „Télen hull a hó, zeng a gyermek szó….”– szívmelengető dallama csendüljön föl minden zenét kedvelő családban! Ünnepeljünk együtt! Legyen boldog, örömteli karácsonyotok! – invitálja a zenehallgatásra a szerző.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában