Útinform

2023.12.09. 07:10

Útlezárások, korlátozások lassíthatják a forgalmat Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani szombaton Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást szombatra vonatkozóan.

 

Főutak:

Az 5-ös főúton, Kecskemét átkelési szakaszán, a 86-os kilométernél útépítők dolgoznak. A négy sávból két sávot lezártak, így irányonként csak egy sáv járható.

Az 51-es főúton, Baja és az országhatár közötti szakaszon. Ha az időjárás engedi, aszfaltoznak. Az aktuális munkaterületnél táblák és jelzőőrök irányítják a forgalmat.

Az 52-es főúton, Kecskemét belterületén, az 1-es és 2-es kilométer között útépítés miatt továbbra is félpályás lezárás van érvényben.  

Az 53-as főúton Soltvadkert és Pirtó között, a 42-es kilométernél a vasúti átjáróban dolgoznak, a forgalmat helyben megépített terelőúton vezetik.

Nagykőrös és Kecskemét Katonatelep között, a 441-es főút 20-as és a 24-es kilométer közötti szakaszán útépítés miatt a forgalmat ideiglenes terelőútra irányítják. Szintén a 441-es főúton, Nagykőrösön körforgalmú csomópontot építenek, emiatt van félpályás korlátozás a 17-es kilométernél.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!