Bajai Kommunális Nonprofit Kft.

2023.12.18. 13:33

Útépítés kezdődött Baján

Baja Megyei Jogú Város Önkormányzatának megbízásából, a Bajai Kommunális és Szolgáltató Nonprofit Kft. a Kárpát utcában (a Dózsa György út és a Pandúr utca közötti szakaszon) szilárd burkolatú helyi közút építését kezdte meg hétfőtől kezdődően. Az útépítési munkák során útszegély építésére, mechanikai stabilizációs alapréteg építésére, aszfaltburkolat kialakításra kerül sor, ezért az utcaszakaszon időnként ideiglenes lezárására kell számítani.

Rab Rita

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Arra kérik az utcában lakókat, hogy a szegélyépítés, majd később az aszfaltozás idején ne használják a kapubejáróikat, a parkolást más módon, esetleg a környező utcákban oldják meg, illetve lehetőség szerint kerüljék el ezt az útszakaszt az építés ideje alatt.

A kivitelezés helyszíni irányítója a Bajai Kommunális Nonprofit Kft. Az érintett útszakaszon a kihelyezett forgalomkorlátozási elemek (jelzőtáblák), a KRESZ szabályai szerint kell közlekedni. Az útépítési kivitelezési munkák várhatóan 2024. május 11. napjáig tartanak.

– Kérem az érintett szakaszon a tisztelt lakosság szíves türelmét és fokozott figyelmét! Kérem önöket, hogy figyeljék az önkormányzat híradásait. Mindannyiunk közös érdeke, hogy a város fejlődjön, az infrastruktúránk gyarapodjon. Baján a helyi közutak, kerékpárutak építése kiemelt helyi közügynek minősül, erre tekintettel kérjük az útburkolat-építés megvalósításához szíves türelmét és megértését – tájékoztatott Nyirati Klára polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában