Közlekedés

2023.12.06. 08:00

Traktoros felvonulás és útépítés lassítja a forgalmat Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani szerdán Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást szerdára vonatkozóan.

Gyorsforgalmú utak:

Az M5-ös autópályán, 
– Ócsa és Örkény, a 28-as és az 53-as kilométer között burkolati hibákat javítanak. 7.00-tól a főváros felé vezető oldalon, utána Röszke felé kell számítani sávzárásra. 
– Kecskemét térségében, a főváros felé vezető oldalon a 89-es kilométernél a hírközlő rendszeren végeznek javítási munkákat, 9.00-tól 15.00-ig a belső sávot kerítik el.

Az M8-as autópályán, dilatációs hiba miatt Dunaújváros térségében, Dunavecse irányába a 79-es és a 80-as kilométer között csak a belső sáv járható.

Főutak:

Az 5-ös főúton, Kecskemét átkelési szakaszán, a 86-os kilométernél útépítők dolgoznak. A négy sávból két sávot lezártak, így irányonként csak egy sáv járható. 

Az 52-es főúton, Kecskemét belterületén, az 1-es és 2-es kilométer között útépítés miatt továbbra is félpályás lezárás van érvényben. 

Nagykőrös és Kecskemét Katonatelep között, a 441-es főút 20-as és a 24-es kilométer közötti szakaszán útépítés miatt a forgalmat ideiglenes terelőútra irányítják. Szintén a 441-es főúton, Nagykőrösön körforgalmú csomópontot építenek, emiatt van félpályás korlátozás a 17-es kilométernél.

Rendezvények:

Bács-Kiskun vármegyében, Garán traktoros felvonulás lesz az esti órákban. 17.00-18.00 között a Kossuth és a Páncsics utcában a forgalmat rendőrök irányítják.

Kamionstop

A kamiontilalom december 9-én, szombaton 22 órától, december 10-én, vasárnap 22 óráig lesz érvényben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában