Hagyomány

2023.12.08. 19:20

Sztárfellépőket láthat a közönség a bajai gálakoncerten

Harminckettedik alkalommal rendezi meg Menczer György a Karácsonyt várva koncertet. December 9-én, szombaton a kiscsávolyi templomba várják a jótékonysági eseményre az érdeklődőket. Az est fővédnöke Hoppál Péter, a Kulturális és Innovációs Minisztérium miniszteri biztosa, országgyűlési képviselő.

Márton Anna

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Idén is követik a hagyományokat, sztárfellépőket láthat a közönség Baján. Az est házigazdái Novodomszky Éva és Pethő Attila. 

–Ami külön öröm, hogy Böjte Csaba Ferences szerzetes is elfogadta a meghívást, köszöntőt mond a rendezvényen – mondta hírportálunknak Menczer György. Az est bevételét egy EDAN holter rendszer megvásárlására költik a Bajai Szent Rókus Kórház számára. Az eseményre ingyenes regisztrációs jegyeket lehet igényelni a Bácskai Kultúrpalota jegyirodáján. A kiscsávolyi templomban kihelyezett adománygyűjtő dobozban helyezheti el mindenki a hozzájárulását az est szervezéséhez. A kétórás gála fellépői között visszatérő vendég Szulák Andrea, Molnár Levente operaénekes. Itt lesz újra Sasvári Sándor, aki újra lányával, Lénával lép fel. A fellépők között lesz Szvorák Katalin népdalénekes, Ivancsics Ilona bajai színművész, Nyisztor Alinka, Bársony Bálint szaxofonművész, zeneszerző, zongorán kísér Elek Norbert. A koncertet idén a nemzetközileg is elismert budapesti Szent Efrém Férfikar zárja. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában