Kincskereső Óvoda és Bölcsőde

2023.12.06. 18:53

Száznál is több csomagot osztott ki a Mikulás a nyárlőrinci óvodában – galériával

Az óvodás gyermekek körében nagy szenzáció az, amikor megérkezik hozzájuk a Mikulás. A Nyárlőrinci Kincskereső Óvodában és Bölcsődében ma délelőtt tett látogatást a nagyszakállú.

Szentirmay Tamás

Mindenki megkapta a Mikuláscsomagot

Fotó: Szentirmay Tamás

Először a bölcsődések csoportjába ment, akik jelenleg tizenegyen vannak. A kicsik megszeppenve nézték a Mikulást, de nem volt közöttük olyan, aki félt volna tőle. A bölcsődések után a Maci, Nyuszi, Csiga és Katica óvodás csoportokba tért be, ahol énekkel, versekkel várták a gyerekek. Mindenkiről mondott pár mondatot, majd átadta a csomagokat. Mielőtt elbúcsúzott volna tőlük, arra kérte az óvodásokat, hogy énekeljenek még egyet neki.

A Kincskereső Óvodába összesen száz gyermek jár, akik a szülői munkaközösség jóvoltából kaptak ajándékot. Akik éppen betegség miatt nem tudták átvenni, azok később fogják megkapni. Természetesen minden csomagban egyforma ajándék volt: csoki, üdítő, ropi, narancs és egyéb finomságok. Az óvó és dajka nénik sem maradtak ki az ajándékozásból, ők egy nagy csoki Mikulást vehettek át a télapótól.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!