Bóbita Óvoda

2023.12.10. 13:46

Óvodások foglalták el a kerekegyházi városházát – galériával

Több mint másfél évtizedre visszanyúló hagyomány Kerekegyházán, hogy a helyi Bóbita Óvoda nagycsoportosai december folyamán, Mikulást követően meglátogatják a város polgármesterét, és megismerkednek a polgármesteri hivatal működésével. Idei évben két csoportban érkeztek meg a városháza dísztermébe, ahol dr. Kelemen Márk fogadta őket.

Gulyás Sándor

Fontos kérdéseket is megvitattak az óvodások

Fotó: Márton Áron

A csoportok saját kezűleg készített gyönyörű ajándékokkal lepték meg a polgármestert, aki friss pogácsával, szaloncukorral és egy kis ajándékkal kedveskedett a gyerekeknek. A találkozás alkalmával megvitatták a város és a világ nagy dolgait, majd közösen megnéztek egy magyar népmesét. A gyerekek elmondták a közérdekű felvetéseiket és felnőtteket idéző komolysággal beszélték meg a legnagyobb kérdéseket, úgy, mint rend-és környezetvédelem, játszótérbővítés, a helyi sport élete és természetesen az is felmerült, hogy miért nincs gumicukorból a világ. 

A polgármester minden kérdésre kimerítő és megnyugtató választ adott, majd a jókedvű beszélgetés után körbejárták a hivatal irodáit, ahol betekintést nyertek a város működésének kulisszái mögé, sőt a bátrabbak még a városvezető székét is elfoglalhatták.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában