Ajándék

2023.12.04. 16:34

Motoros mikulások lepték meg a kecskeméti kórházban fekvő gyermekeket − galériával

Több mint 40 motoros Mikulásból álló konvoj érkezett a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház kecskeméti székhelyére, hogy meglepje a gyermekosztályon gyógyuló kicsiket vasárnap délután − közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház.

Horváth Péter

Több mint 40 motoros Mikulásból álló konvoj érkezett a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház kecskeméti székhelyére

Fotó: BKM Oktatókórház

A kecskeméti motoros Mikulások a tavalyi hasonló rendezvény nagy sikerén felbuzdulva szervezték meg újra Mikulás-napi gurulást. Az önkéntes résztvevők között több kórházi dolgozó is volt, így az idei program tervezése során felmerült az igény egy rendhagyó gyerekosztály-látogatásra. Az egyik fő szervező Dezsőfi Mónika, a Központi Aneszteziológiai és Intenzív Osztály vezető ápolója volt, aki a motorozás szerelmese − írják a közleményben.

A motorosok Mikulás és Krampusz jelmezben, feldíszített motorral hajtottak be a kórház parkolójába, hogy meglepjék a gyógyuló kis betegeket, szüleiket és a kórházi dolgozók gyermekeit. Persze nem üres kézzel érkeztek: játékokat, plüssöket, csokoládét hoztak ajándékba, ezzel téve örömtelibbé az ünnepet a gyermekeknek. A parkolóban Vidéki-Nagy Renáta, a gyermekosztály vezető ápolója köszöntötte őket. A bátrabbak felülhettek a motorokra és fényképezkedhettek a vidám külsejű Mikulásokkal és szelíd Krampuszlányokkal − olvasható a kórház közleményében. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában