Kecskemét

2023.12.12. 16:39

Megvendégelték a Wojtyla ház szegényeit – galériával

Rideg László, a Bács-Kiskun Vármegyei Közgyűlés elnöke volt a Wojtyla Barátság Központ vendége kedden, aki a a sorsközösség tagjainak mesélt a Bács-Kiskun Vármegyei önkormányzat munkájáról, és biztosította további támogatásáról a népkonyha szegényeit.

Horváth Péter

Rideg László tett látogatást a népkonyhán

Fotó: Horváth Péter

Mint elmondta, a vármegyei önkormányzat szerepe, hogy a a Bács-Kiskunban élőket segítse. Kiemelte, hogy az előző uniós támogatási ciklusban olyat tettek, mint egyik vármegyei önkormányzat sem: mind a 119 településen koordináltak olyan beruházást, ami az ott élők mindennapjait segíti. Ez idő alatt 54 bölcsőde épült, kerékpárutak létesültek, bővült a szociális ellátás infrastruktúrája, energetikai beruházások valósultak meg. Az elmúlt esztendőkben 774 ilyen fejlesztést valósított meg a vármegyei önkormányzat. Rideg László a következő hónapban látja vendégül a Wojtyla ház szegényeit.

Héjja János kecskeméti üzletember, a McDonald éttermek tulajdonosa felajánlásából vendégelték meg a sorsközösség tagjait, aki külön köszöntötte a jelenlévőket, hangsúlyozva, hogy minden hónapban eljön, és ebéd felajánlást tesz.

Jánosi István önkormányzati képviselő is üdvözölte a Wojtyla ház tagjait. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában