Rendezvénysorozat

2023.12.01. 20:02

Megkezdődtek a bácsalmási adventi napok – galériával

Pénteken délután könyvbemutatóval és mesejáték előadással kezdték meg az idei karácsonyváró rendezvénysorozatot a Bácsalmási Kulturális Központban.

Juhász Jenő

Az Óvodai Színtársulat tagjai

Fotó: Juhász Jenő

Az érdeklődők ezúttal a Ciao, Velence című sikerkönyvet ismerhették meg a bemutató beszélgetésen. Bárkányi Noémi szerzővel Manhalter-Tomcsányi Dalma beszélgetett.

A kulturális intézmény színpadán pedig a Vendégségben a Mikulásnál című mesejátékot mutatta be az Óvodai Színtársulat. A közel egy órás műsor kellemes kikapcsolódást jelentett a kisgyermekes családoknak, miközben az előadók még az apróságokat is bevonták a közös szereplésbe. A színvonalas bemutatót a résztvevők nagy tapssal jutalmazták, a szereplők pedig a rendezvény végén szaloncukorral kedveskedtek a gyermekeknek. A meseelőadást Robotkáné Bukta Brigitta rendezte.

December hónapban mintegy kéttucatnyi programot kínálnak a szervezők a bácskai kisvárosban. A vasárnapi gyertyagyújtások mellett lesz családi és idősek karácsonya, süteményvásár, halászlé est és karácsonyvárás a tanulók részére. Az adventi vásárt december 13-és 16 között rendezik meg a művelődési központ mellett. A hagyománnyá vált ételosztást december 22-én tartja a Bácsalmási Vállalkozók Baráti Köre a Dob utcában. A Bácsalmási Amatőr Színházi Társulat előadásait kettő alkalommal (13.-án és 18.- án, 18 órai kezdéssel) tekinthetik meg az érdeklődők.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában