Télapó

2023.12.06. 19:06

Lovashintón érkezett a Mikulás Fülöpszállásra – galériával

Nagy sikere volt idén Fülöpszálláson a mikulás járatnak.

Gulyás Sándor

A Nagyszakállú lovas hintók kíséretében érkezett

Fotó: Beküldött fotó

A program kedden délután a Holló Együttes Ajándék című műsorával indult a helyi művelődési házban. Az előadás után a Mikulás a piaccsarnokban várta a gyermekeket. A Nagyszakállú lovas hintók kíséretében érkezett, aki az apróságok legnagyobb örömére cukorágyúját sem felejtette otthon.

A lovaskocsis karaván innen indult, a megállókban talált szaloncukrokat mikulás csomagra válthatták a gyermekek. Az utolsó állomáson már nagyon sokan várták a Mikulást, akinek puttonya dugig volt tömve édességekkel. A szervezők és a támogatók jóvoltából százötven csomag és háromszázötven csokimikulás talált gazdára. A program, a helyi önkormányzat szervezésében, a fülöpszállási lovasok baráti köre közreműködésével zajlott le.

– Aki az összefogásnak szenteli magát, határtalan erőt és ihletet meríthet belőle – fogalmazott a mikulásnapi rendezvény kapcsán Pásztorkáné Sánta Ilona főszervező.

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában