Gyűjtés

2023.12.20. 10:55

Jótékonysági családi napot rendeztek a bajai Silver Fit edzőteremben – galériával

Az állatmentő szervezetek részére gyűjtöttek az immár hagyományos karácsonyi előtti jótékonysági napon, december 16-án a Silver Fit edzőteremben Baján. Az eseményen az állatvédők fotókon mutatták be az örökbe adható kutyákat és cicákat. A szervezők tánc-, illetve sportbemutatókkal készültek, a vendégeket édességgel, forralt borral, forró csokival fogadták.

Márton Anna

Két kutyát is örökbe fogadtak a rendezvényen

Fotó: Márton Anna

Mint azt Ralbovszki Valéria főszervező hírportálunknak elmondta, idén kevesebben voltak, mint tavaly, de így is sikerült több mint 200 ezer forintot gyűjteni az állatvédő szervezeteknek.

– Megint csodásak voltak a családi nap résztvevői. A fellépők felkészültsége, az a szeretet, ahogy mindenki hozta a legjobb formáját, nagyon megható volt. Itt mindenki a kisállatokért volt, és ez érezhető volt a rezgésben. Kevesebben voltunk, mint tavaly, de ez a december nagyon rövid. Hálásan köszönöm azoknak, akik időt, ajándékot, pénzt szántak az árvácskákra. Két kutyusunk lelt gazdára, ami nagy boldogság számunkra. Az emeleti bolhapiac nagy jól sikerült, ezt be fogjuk vezetni a továbbiakban is. Első alkalommal kipróbáltuk, hogy működik, és igazi öröm, hogy az emberek eljöttek, elhozták a megunt ruhájukat, amivel másnak örömet szereztek – fogalmazott Ralbovszki Valéria.

Idén első alkalommal tombolát is sorsoltak, edzőtermi bérletet és személyi edzést nyertek a szerencsésebbek.

A jótékonysági eseményen fellépett a Sundance, a Bee Cool Táncegyesület, a Silver Fit Egyesület karatecsoportja, a Vidákovics Team, a Bajai MMA Klub. Rudolf Bálint bemutatót tartott. A Dél Lovagok, Gyulánszky Milán vezetésével is megcsillogtatták képességeiket. A műsorok közben kitűnő sütiket kóstolhattak a vendégek és a Koch Borászat kínálatát is megízlelhették.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában