Összefogás

2023.12.22. 14:48

Idős rászorulóknak gyűjtöttek adományokat a félegyházi Közgében

Évek óta kedves hagyomány a Kiskunhalasi SZC Kiskunfélegyházi Közgazdasági Technikumban, hogy az iskola tanulói a Katolikus Karitász szervezésében ajándékcsomagokat állítanak össze a város időseinek és rászorulóinak.

Vajda Piroska

A Közgé szorgos kezű önkéntes diákjai és tanárai

Fotó: Beküldött fotó

Idén is több százezer forintnyi tartós élelmiszer gyűjtöttek össze, amelyet a város idős ellátásában részesülőknek küldtek el sok szeretettel – tájékoztatta szerkesztőségünket az intézmény igazgatóhelyettese, dr. Bánki Horváth Mihály. Közleményében azt írja: "Van egy gyönyörű ünnep az évben, amikor megállunk egy pillanatra és szeretteink körében elgondolkodunk a szeretet és az összetartozás erejéről. De lehet-e úgy teljes a karácsony csodája, ha megfeledkezünk azokról, akik magányosak, akiknek szükségük van a segítségre? Köszönjük, hogy újra megmutathattuk a közgés összefogás és szeretet erejét. Ígérjük, jövőre sem marad ajándékok nélkül az a képzeletbeli karácsonyfa." 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában