Magyar Falu Program

2023.12.05. 13:57

Felújították a kaskantyúi rendezvények közkedvelt helyszínét

Kaskantyú Község Önkormányzata a Magyar Falu Program keretében mintegy 7, 6 millió forintból felújította a Petőfi utcai kültéri színpad és a rendezvényterület filagóriáját.

Barta Zsolt

A kaskantyúi rendezvény területén szervezték meg az idei gyermeknapot is, ahol a kis gyermekes családok jól érezték magukat

Fotó: Barta Zsolt

A település vezetése számára fontosak a közösségi rendezvények, melyek alkalmával a helyi családok kikapcsolódhatnak. E rendezvényeknek tavasztól őszig a rendezvényterület és a szabadtéri színpad ad helyet, mely sok évvel ezelőtt készült el, így felújítása esedékessé vált. 

Tekintettel arra, hogy a létesítmény fából készült, az idő vasfoga sajnos gyorsan felemészti, így állagmegóvás miatt szükséges volt a faszerkezet felújítása, festése, továbbá a színpad mai kornak megfelelő renoválása, ugyanis sok fellépés esetén problémát okozott a felülete, továbbá az is, hogy minden oldalról nyitott. A projekt keretében nemcsak új festést kapott a színpad, hanem hátulról zártabbá vált, illetve teljesen új padlózat és lábazat is készült. 


 


 


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában