Díj

2023.12.05. 16:13

Elismerte aktív önkéntesei munkáját a kecskeméti CédrusNet – galériával

Kitüntették a CédrusNet Kecskemét Program önkénteseit kedden. Az ünnepségen négyen kapták meg a legrangosabb gyémánt fokozatot.

Sebestyén Hajnalka

A CédrusNet Kecskemét Program díjazta kedden az önkénteseit

Fotó: Sebestyén Hajnalka

December 5. az önkéntesség világnapja. Ebből az alkalomból Kecskeméten, a Széchenyi István Közösségi Házba várták a CédrusNet önkénteseit, akiknek különböző fokozatú elismerésekkel köszönték meg eddigi munkájukat.

Szabó Annamária, a CédrusNet munkatársa köszöntötte a jelenlévőket, majd Pál Attila, a kecskeméti Katona József Nemzeti Színház színművésze adott hangulatos, már az ünnepekre hangolódó meghitt műsort.

Az önkormányzat részéről Engert Jakabné alpolgármester mondott köszönetet az önkénteseknek. Beszédében kiemelte a város 2018-ban indította útjára a CédrusNetet, felismerve az aktív idősödés fontosságát. Országosan is kiemelkedő munkát végeznek a CédrusNetnél. Nekik köszönhetően az aktív idősödés életformává vált, az önkéntesség életstílussá. A városban élők számára is inspirációt adnak a Hírös Nagyik, az időslátogatók és Halló, Itt Vagyok munkatársai.

A CédrusNet vezetője, Molnár Szilárd örömét fejezte ki, hogy immár ilyen komfortos körülmények között működhetnek mint a megújult közösségi ház, és két év után ismét megünnepelhetik az önkénteseket.

Az ünnepség további részében adták át az elismeréseket. Négyen kapták meg a legmagasabb gyémánt fokozatot idei áldozatos munkájuk elismeréseként: Tokovics Klára, Kovácsné Tóth Ibolya, Orováné Rávai Mária és Simon Manka.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában