Program

2023.12.02. 13:50

Adventi estéket tartanak a majsai főtéren

Hosszú évek óta tart a Majsa Alapítvány együttműködése katolikus egyházközséggel és a város önkormányzatával, így a hagyományoknak megfelelően idén is megrendezik a főtéri adventi összejöveteleket.

Tapodi Kálmán

Elkészült a város adventi koszorúja

Fotó: Tapodi Kámán

Az önkéntes segítők szombaton elkészítették a város adventi koszorúját a művelődési központ előtti szökőkútnál. Advent vasárnapjain, illetve egy szombatján este 7 órától műsoros estet is tartanak az ünnepváró közösségnek. December 3-án Szent Gellért Katolikus Általános Iskola és Óvoda csoportja lép fel. Egy héttel később az Arany János Általános Iskola diákjai és nevelői adnak műsort. December 19-én a Tomori Pál Katolikus Gimnázium, Technikum és Kollégium képviselői adnak műsort, majd december 23-án (szombaton), 19 órakor római katolikus plébánia csoportjának összeállítása zárja a főtéri adventi összejöveteleket. A szervezők a felajánlások jóvoltából forró teával és forralt borral kínálják a résztvevőket, akiktől kérik: lehetőleg mindenki vigyen magával saját bögrét! A gyertyagyújtás előtt a Konecsni György Művelődési Központban kézműves vásár és a Civilek a Játszóterekért Egyesület gyerkőcdéje várja az érdeklődőket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában