Új vendéglátóhely

2023.12.08. 15:17

A kecskeméti szabadidőközpont tópartján nyitotta meg kapuit a Café Plázs – galériával

Café Plázs: Varázslatos ízek és panoráma a tó partján – e mottó tökéletesen fémjelzi a Kecskemét legújabb vendéglátóhelyét a Café Plázs Dessert Boutique-ot, mely a kecskeméti Benkó Zoltán Szabadidőközpontban lévő tó partján nyitotta meg kapuit. Egyedi recept alapján készült süteményeket, kézműves szendvicseket, bisztróételeket és nápolyi pizzákat kínálnak.

Sebestyén Hajnalka

Pénteken nyitotta meg kapuit az új vendéglátóhely a kecskeméti Benkó Zoltán Szabadidőközpontban

Fotó: Bús Csaba

Az ünnepélyesen megnyitóját pénteken tartották meg. Märcz Fruzsina színművész köszöntötte a vendégeket. A rendezvény hangulatát emelte Pápai Béla jazz-zongorista játéka.

Zsíros László tulajdonos beszédében kiemelte: a létesítmény részben uniós támogatással és hatalmas önerőből valósult meg. Három hónap alatt épült fel, köszönhetően a Hírös Sport KHT-val való magas szintű együttműködésnek. Ez az első lépések egyike a Benkó Zoltán Szabadidőközpont teljes újjászületésének! Az épület a megújuló energiával ellátott, és ezért szinte teljesen önfenntartó.

Zsíros László elárulta: gyermekkori álma valósult meg a Café Plázs megalkotásával. Egykoron, amikor a tavat kiásták 1978-ban, ő maga ezen a helyen még békákat szedegetett. Reméli, hogy találkozóhellyé válik a kecskemétiek körében, a széchenyivárosiak számára ideális hely lesz felüdülésre, kikapcsolódásra és feltöltődésre. A terasz 80 férőhelyes, ahol bízik benne jövő nyáron közösen szurkolnak majd az olimpián és a foci Eb-n résztvevő magyar sportolóknak.

Az étlap kapcsán megjegyezte: hosszú munka előzte meg azt, hogy a hazánk és a világ gasztronómiájának legjavát kínálhassák vendégeiknek. 

A Café Plázst azonban a gasztronómián túl tartalommal is szeretnék megtölteni, kulturális rendezvényeket és sporthoz kapcsolódó programokat szeretnének szervezni. Mottójuk: Café Plázs: Varázslatos ízek és panoráma a tó partján, mely mindent magában foglal. 

Az önkormányzat részéről Szemereyné Pataki Klaudia polgármester gratulált a Café Plázsnak. Külön kiemelve a szívélyes és barátságos fogadtatást, mely a elengedhetetlen a sikerhez. Ehhez párosul a gyönyörű panoráma, és a különleges kínálat. Örömmel látta, hogy helyi és kézműves termékeket is felhasználnak. Szükség van a városban a prémium kínálatra, mely itt megvalósult.

A Hírös Sport ügyvezetője, Kispál Balázs is üdvözölte az újonnan megnyílt exkluzív helyet, mely tökéletesen illeszkedik a tó parti környezethez. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában