Kunszentmiklós

2023.11.28. 13:57

Versmondásban jeleskedtek a baksaysok

Körzeti versmondó versenyt tartottak a minap Kunszentmiklóson, aminek a Varga Domokos Általános Művelődési Központ Tinódi Lantos Sebestyén Könyvtára adott helyet. A megmérettetésre a helyiek mellett a környező iskolákból is érkeztek gyerekek.

Gulyás Sándor

A díjazott felső tagozatos diákok

Fotó: bsrg.hu

 A versenyen a Baksay Sándor Református Gimnázium és Általános iskola diákjai remekül helytálltak. Az elsős és a másodikos kisdiákok között 1.helyezést ért el Hadnagy Rozi 1. osztályos tanuló, aki a Kunszentmiklósi Gimnázium Öregdiák Társaságának különdíját is elnyerte. Felkészítő pedagógusa Somogyiné Beregszászi Dóra volt. Harmadik lett Hajdú Zoé 2. osztályos tanuló. Felkészítő tanára Szűcsné Kovács Zita. A harmadik és negyedik osztályosok versenyét Kiss Jonatán 4. osztályos tanuló nyerte, aki a Kunszentmiklósi Gimnázium Öregdiák Társaságának különdíját is megérdemelte.

 A díjazott alsó tagozatos diákok
Fotó: bsrg.hu

A második helyet Ambrus Abigél 4. osztályos tanuló hódította el. A két kisdiák felkészítő pedagógusa Tóth Szilvia.  A zsűri különdíját Czapáry Angéla 3. osztályos tanuló vihette haza. Felkészítő pedagógusa Antal- Piróth Ágnes. A felső tagozatosok is kiváló eredményeket értek el. Az 5-6. évfolyamon 1. helyezett Illyés Hanna (6.g), 2.  Magyar Szofia (6.g), 3. Bertók Brenda (6.g) lett. A 7-8. évfolyamon 1. helyezést ért el Pálinkás Katinka (8.a) 2. helyezést Bernáth Melina (7.a).  A Kunszentmiklósi Gimnázium Öregdiák Társaságának különdíját Illyés Hanna és Pálinkás Katinka kapta meg. A felkészítő tanárok: Jánosi Terézia és Fábián Karola voltak. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában