Útinform

2023.11.30. 07:10

Útlezárások, korlátozások lassíthatják a forgalmat Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani csütörtökön Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Fotó: shutterstock.com /illusztráció

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást csütörtökre vonatkozóan.

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán, Kecskemétnél az ellenőrző portált javítják. A Szeged felé haladókat a 89-es kilométernél a belső sávba terelik.

Főutak:

Az 5-ös főúton,

- Lajosmizse belterületén, a Szent Vendel utca kereszteződésénél kábeleket szerelnek. Napközben a 67-es kilométernél félpályás lezárás mellett dolgoznak A forgalmat időnként maximum 10 percre meg is állíthatják.  

- Kecskemét átkelési szakaszán, a 86-os kilométernél útépítők dolgoznak. A négy sávból két sávot lezártak, így irányonként csak egy sáv járható.

A 44-es főúton Lakitelek és Tiszaug között, a 31-es kilométernél munkavégzés miatt a hónap végéig útszűkületen kell áthajtani.

Az 52-es főúton, Kecskemét belterületén, az 1-es és 2-es kilométer között útépítés miatt továbbra is félpályás lezárás van érvényben.  

Nagykőrös és Kecskemét Katonatelep között, a 441-es főút 20-as és a 24-es kilométer közötti szakaszán útépítés miatt a forgalmat ideiglenes terelőútra irányítják. Szintén a 441-es főúton, Nagykőrösön körforgalmú csomópontot építenek, emiatt van félpályás korlátozás a 17-es kilométernél.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!