Útinform

2023.11.29. 07:10

Útlezárások, korlátozások lassíthatják a forgalmat Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani szerdán Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást szerdára vonatkozóan.

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán

- Kistelek térségében a víznyelőket tisztítják. Budapest irányába a 133-as és a 127-es kilométer között a belső sávot szakaszosan lezárják.  

- Kecskemétnél az ellenőrző portált javítják. A főváros felé haladókat a 89-es kilométernél a belső sávba terelik.

Az M8-as autópályán,

-dilatációs hiba miatt fix terelést építettek ki, Dunaújváros térségében. Dunavecse irányába, a 79-es és a 80-as kilométer között csak a belső sáv járható.

Főutak:

Az 5-ös főúton,

- Lajosmizse belterületén, a Szent Vendel utca kereszteződésénél kábeleket szerelnek. Napközben a 67-es kilométernél félpályás lezárás mellett dolgoznak A forgalmat időnként maximum 10 percre meg is állíthatják.

- Kecskemét átkelési szakaszán, a 86-os kilométernél útépítők dolgoznak. A négy sávból két sávot lezártak, így irányonként csak egy sáv járható.

A 44-es főúton Lakitelek és Tiszaug között, a 31-es kilométernél munkavégzés miatt a hónap végéig útszűkületen kell áthajtani.

Az 52-es főúton, Kecskemét belterületén, az 1-es és 2-es kilométer között útépítés miatt továbbra is félpályás lezárás van érvényben.  

Az 53-as főúton, Akasztó és Soltvadkert között (a 16-os és a 30-as kilométer között), napközben, ha az időjárás engedi, aszfaltoznak. A forgalmat a munkavégzés idejére táblákkal fogják irányítani.

Nagykőrös és Kecskemét Katonatelep között, a 441-es főút 20-as és a 24-es kilométer közötti szakaszán útépítés miatt a forgalmat ideiglenes terelőútra irányítják. Szintén a 441-es főúton, Nagykőrösön körforgalmú csomópontot építenek, emiatt van félpályás korlátozás a 17-es kilométernél.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában