KVÜ

2023.11.22. 07:00

Útjavítás miatt részleges lezárásra kell számítani a Bethlen körúton, Kecskeméten

A Bethlen körút Rákóczi úti csomópontjától a Ceglédi úti csomópontig tartó szakaszán a két szélső sávon burkolatjavítási munkát tervez a Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft. (KVÜ) csütörtöktől – november 25. szombatig. Ebben az időszakban alatt az érintett sávokat lezárják – tájékoztatott közleményében a KVÜ.

Horváth Péter

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A közleményben kiemelik, hogy a munkálatok két ütemben zajlanak csütörtökön és pénteken a Rákóczi úti csomóponttól a Noszlopy Gáspár autóbusz pályaudvar kihajtójáig tartó szakasz két szélső sávjának lezárásával és az érintett kátyús szakaszok felmarásával kezdődik a munka. Ebben az ütemben a csomópontok, keresztutcák kihajtói szabadon használhatóak lesznek.

Forrás: KVÜ

Szombaton végzik a csomópontok, keresztutcák kihajtóinak karbantartását, ezért reggel 7 órától a Rákóczi úti kereszteződésben a vasútállomás felé nem lehet majd behajtani. A buszok megváltoztatott útvonalon közelítik meg az állomást. Ebben az időben autóval tilos a ki- és behajtás ezen a szakaszon.  A P+R parkolót és a vasútállomást a Noszlopy Gáspár park felől lehet megközelíteni. Az útkarbantartás ideje alatt a kerékpáros és gyalogos forgalom zavartalan marad.  A menetrendet érintő változásokról a busztársaságok tájékoztatják a lakosságot. A munkálatok 7 és 17 óra között folynak, amennyiben az időjárás is megengedi – olvasható a KVÜ közleményében. 

Forrás: KVÜ


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában