Verseny

2023.11.03. 17:13

Spanyolországban mérettetik meg magukat a halasi fitneszlányok – videóval

A Halas Fitness Egyesület 15 versenyzővel képviselteti magát és Magyarországot a XIX. FitKid European Championship, és a II. Acro Free Dance Open Cup versenyeken Spanyolországban.

Pozsgai Ákos

A spanyolországi La Nucia-ban rendezik a XIX. FitKid European Championship, és a II. Acro Free Dance Open Cup versenyeken, november 9. és 12. között. A Halas Fitness Egyesület versenyzői az utolsó pillanatig izgatottan készülnek a nagy megmérettetésre, az edzők és a szponzorok igyekeznek minden támogatást megadni a sikeres felkészüléshez. Európa számos országából több mint hétszáz sportoló fogja megmérettetni magát ezen a rangos eseményen. A kiváló halasi versenyzők különböző kategóriákban és szinten fogják bemutatni versenygyakorlataikat a négynapos rendezvény során.

Több hazai és nemzetközi sikert tudhatnak maguk mögött a Halas Fitness Egyesület versenyzői, akikre egytől egyig büszkék lehetnek a halasiak, akik az interneten élőben is figyelemmel kísérhetik majd a versenyt, amit a spanyolországi La Nuciából közvetítenek majd. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában