Programkavalkád

2023.11.27. 07:00

Pénteken kezdődik a téli fesztivál Kecskeméten

Idén minden eddiginél nagyobb szabású téli fesztivállal készül Kecskeméten, a Hírös Agóra. A Téli Csodaország Kecskeméti Advent fesztivál december 1-jén, pénteken veszi kezdetét.

Sebestyén Hajnalka

Lesz óriáskerék, jégpálya, mesekörhinta, hóágyú, nagyszínpad, felvonulások, több mint 25 faház forralt borral, punccsal, kürtőskaláccsal, lepénnyel és minden finomsággal

Fotó: Beküldött fotó

Barta Dóra, a főszervező Hírös Agóra ügyvezető igazgatója elmondta: lesz óriáskerék, jégpálya, mesekörhinta, hóágyú, nagyszínpad, felvonulások, több mint 25 faház forralt borral, punccsal, kürtőskaláccsal, lepénnyel és minden finomsággal. Nem hiányozhat a lámpás felvonulás, betlehemi regölés, csúnya pulcsis korizás és még hosszasan sorolhatnánk a különböző programelemeket. Természetesen a kicsikre is gondoltak. Játszótér várja őket a HAhó udvarban, ahol igazi hóesés, fenyőerdő, mesebeli házikók, varázslatos fények, lovasszán és a meghitt régmúlt karácsonyok emléke is felsejlik majd a Városháza díszudvarán. 

A programokban szerepel még a Mikulásház, az Angyalváró, GONG Mikulás, Rádió1-Balázsék Roadshow és számtalan programelem.

A sokszínű programkavalkád napközben és esti órákban is kiváló időtöltést garantál a főtéren. Mindeközben zajlik a Diótörő meseelőadás a Hírös Agóra épületén belül, ahogyan a többi karácsonyi koncert és program, közben pedig gőzerővel készülnek a szilveszteri főtéri lézershowra, TNT nagykoncertre, valamint az Újévi koncertre.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában