Jánoshalma

2023.11.23. 13:00

Nagy István: nem akarunk úgy táncolni, ahogy Brüsszel fütyül – galériával

Olyan fokú beavatkozást akarnak az életünkbe, Brüsszelből, aminek muszáj ellenállni – jelentette ki Nagy István agrárminiszter Jánoshalmán, ahova szerda este Bányai Gábor kormánybiztos, a térség (Fidesz-KDNP) egyéni országgyűlési képviselőjének meghívására érkezett országjáró körútja részeként, a Magyarország szuverenitása védelmében indított nemzeti konzultáció kapcsán.

Pozsgai Ákos

A képen: Nagy István agrárminiszter és Bányai Gábor kormánybiztos, a térség (Fidesz-KDNP) egyéni országgyűlési képviselője

Fotó: Pozsgai Ákos

Az agrártárca vezetője a Déli ASZC Jánoshalmi Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium aulájában tartott lakossági fórumot megelőző sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: ahhoz, hogy a kormány megtudja védeni az álláspontját Brüsszellel szemben, erőt kell gyűjteni, az embereket véleményét ki kell kérni, erről szól a nemzeti konzultáció. 

Hozzátette: ki kell állnunk a béke mellett, meg kell védenünk a belső piacunkat a kétes eredetű, vegyszerezett GMO-s termékekkel szemben, a hazánkba és Európába illegálisan, papírok nélkül bejutni akaró emberekkel szemben, hogy a magyarok érdekei érvényesülhessenek. – Mindaz, ami Magyarországgal történik, az az ország többségének akaratával kell, hogy megtörténjen, nem akarunk úgy táncolni, ahogy Brüsszel fütyül, nem akarunk migránsgettókat hazánk területén, ragaszkodunk a hagyományos családmodellhez és megvédjük a gyerekeinket – összegezte a kormány álláspontját Nagy István.

Bányai Gábor országgyűlési képviselő szerint meg kell újulnia az Európai Bizottságnak, olyan új európai értékrendű bizottságra van szükség a magyarok voksainak támogatásával, amely az európai tagállamok érdekeit és nem egy másik földrész államainak érdekeit szolgálja az európaiak, köztük a magyarok érdekeivel ellentétben, ha ez megtörténik, könnyebbé válhat az életünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában