Útinform

2023.11.08. 07:10

Mutatjuk, hol dolgoznak szerdán az utakon Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Forrás: Shutterstock.com / illusztráció

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást szerdára vonatkozóan.

Gyorsforgalmú utak:

Az M5-ös autópályán,
– burkolatjavítás miatt csak egy sáv járható az M0-s csomópontjánál, Szeged irányába. A 21-es és a 23-as kilométer között az M0-s autóúton az M1-es felől érkezők csak egy lényegesen rövidebb gyorsítósávot használhatnak, ami megnehezíti az M5-re való felhajtást.

– Lajosmizse térségében a 66-os és a 70-es kilométer között cserélik a belső szalagkorlátot. Mindkét irányban a belső sávot lezárták.

– Új terelést építettek ki Kecskemét térségében, a 89-es és a 96-os kilométer között. Röszke felé a belső sávon és az ellenkező oldal belső sávján halad a forgalom. Budapest irányába a külső és a leállósáv járható. Fontos tudni, hogy a 90-es kilométernél a Kecskemét-dél csomópontban jelenleg nem lehet felhajtani Szeged irányába. Helyette a 108-as kilométernél fekvő Kiskunfélegyháza-észak csomópontot tudják igénybe venni.

– egy újabb szakaszon kezdődött aszfaltozás, Röszke felé Balástya térségében. A 143-as és a 146-os kilométer között a külső sávot lezárták.

– Röszke felé, Kecskemét térségében a zajvédőfalon panelt cserélnek. A 83-as és a 84-es kilométer között soroljanak a belső sávba!

Főutak:

Az 5-ös főúton, Kecskemét átkelési szakaszán, a 86-os kilométernél útépítők dolgoznak. A négy sávból két sávot lezártak, így irányonként csak egy sáv járható.

Az 51-es főúton,

– Dusnok térségében kátyúznak. A 136-os és a 137-es kilométer között a fél útpályát lezárták.

– Sükösd térségében javítják a burkolatot. A 142-es és a 143-as kilométer között egy sávon, irányonként váltakozva halad a forgalom.

– Bátya átkelési szakaszán, a 123-as kilométernél kábelt fektetnek, félszélességű lezárásra számítsanak!

Az 52-es főúton, Kecskemét belterületén, az 1-es és 2-es kilométer között útépítés miatt továbbra is félpályás lezárás van érvényben.

Az 53-as főúton, Pirtón a 47-es kilométernél kábelt telepítenek a burkolatba, ezért csak a fél útpálya járható.

Az 54-es főúton, Bócsa és Jakabszállás között a 29-es kilométernél építési munka miatt félpályán, váltakozva engedik a járműveket!

Nagykőrös és Kecskemét Katonatelep között, a 441-es főút 20-as és a 24-es kilométer közötti szakaszán útépítés miatt a forgalmat ideiglenes terelőútra irányítják. 

Szintén a 441-es főúton, Nagykőrösön körforgalmú csomópontot építenek, emiatt van félpályás korlátozás a 17-es kilométernél.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában