Bács-Kiskun

2023.11.30. 07:00

Kiderül, kik viszik a prímet a 18. Bács-Kiskun vármegyei Prima díjátadón!

A hónapokkal ezelőtt induló jelölések, a 10 kategóriagyőztes kiválasztása és egy izgalmas közönségszavazás után ma este végre gazdára találnak a területi Prima díjak. A 10 jelöltből hárman kaphatják meg a rangos elismerést, az egyikük pedig a Prima Közönségdíjat veheti majd át.

Baon.hu

Az elmúlt évi gála Prima díjasai

Fotó: Beküldött fotó

 Az ősz egyik legrangosabb vármegyei szintű kulturális eseményén, a kecskeméti Four Points by Sheratonban megrendezésre kerülő vármegyei Prima díjátadó gálán adják át a kiemelkedő erkölcsi elismerést képviselő díjakat. 2023 a megújulás éve a vármegyei Prima díjak történetében, hiszen idéntől Boldi kisplasztikája, az Égre törő íjászt megformázó alkotással térhetnek haza a győztesek. Az íját a magasba emelő íjász alakja a teljesítmény és a tehetség szárnyalását jelképezi, amely üzenet összhangban áll a Prima díj alapgondolatával és kifejezi a felfelé törekvés vágyát. Emellett a plasztika sorszámmal ellátott, önmagában is mutatós és elegáns, bronzból készült alkotás, melynek anyagi értéke mintegy fél millió forintot képvisel.

A gálaest meghívottjai közt szerepelnek a vármegye legnagyobb vállalatainak vezetői, azok a kis- és középvállalkozások képviselői, akik támogatásából létrejöhetett ez a rangos elismerés. Jelen lesznek még a Bács-Kiskun vármegyében működő szervezetek vezetői, vezető tisztségviselői és természetesen a 10 kategória győztese, azaz a Prima díj jelöltek.

A meghívott vendégek egy izgalmakkal teli, színvonalas műsorszámokkal színesített gálára számíthatnak, melyen a megnyitó beszédet az est házigazdája, Weninger Richárd, a VOSZ Bács-Kiskun Vármegyei Szervezetének elnöke fogja tartani.

A vállalkozói összefogásból megszületett rangos Prima díjak küldetése, hogy általuk a tudomány, a kultúra és a sport valamely területén jelentős eredményt elérő személyek méltó kitüntetésben részesüljenek. A 19 éve alapított díjak vármegyei elismertségét és népszerűségét igazolja, hogy a jelöltekre több, mint 41 000 szavazat érkezett idén a közönség részéről. Ma este az is kiderül, hogy melyikük kapta a legtöbb voksot, amellyel Prima Közönségdíjat érdemel!

Ugyancsak ezen az estén kerülnek majd megemlítésre és átadásra a vármegyei Év vállalkozója díjak, valamint a Kiemelkedő társadalmi szerepvállalásért járó elismerés is.

JNSZ_VÁRMEGYE LOGO
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!