Kecskemét

2023.11.28. 20:56

Bábos programoktól a játszóházi foglalkozásokig

Kecskeméten, a Hírös Agóra Ifjúsági Otthonban decemberben nagyon sok gyerekműsor várja a családokat. December 2-án, szombaton 9.30-kor kezdődik a Bóbita zenés játszóház. Piros alma, Aranyág címmel tartják meg a zenés családi játszóházat, lesz sok mondókázás, dalos játékok és fejlesztő-mozgásos játékok.

Sebestyén Hajnalka

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

December 4-én 9, 10 és 11 órakor tartják meg a Zöld kuckó természetismereti játszóházi foglalkozásokat óvodásoknak. A karácsony illatai program során a kicsik megismerhetik az ünnepi fűszereket, ételeket és persze a karácsonyi finomságok jellegzetes fűszereit, játékos illat- és ízfelismerés keretében.

December 9-én, szombaton 16 órakor a Holle anyó meséje látható a Családi bábszínházban, Szirtes Józsefné bábos-játszóházvezető, Mészáros Vincéné-díjas bábos előadásában.

December 16-án, szombaton 9.30-kor a Mackó Kuckó bábos, anyanyelvi családi játszóházban újra Bogyó és Babóca kerül terítékre, méghozzá egy karácsonyi történettel. A foglalkozást Forgó Gyöngyi óvónő, drámapedagógus, Mészáros Vincéné-díjas bábos vezeti. A gyerekprogramon a régi korok játékai is előkerülnek. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában