Grapevine Tánciskola

2023.11.19. 14:45

A szlovéniai Európa-bajnokságon táncoltak a kecskeméti fiatalok

A kecskeméti Grapevine Tánciskola nagyon szép eredményekkel tért haza Szlovéniából, az IDO Európa-bajnokságról. A részletekről Huszár Ildikó Pötyi, a tánciskola vezetője számolt be.

Sebestyén Hajnalka

A kecskeméti Grapevine három korosztállyal indult a versenyen

Forrás: Grapevine

Szlovéniában, Lasko városában rendezték meg az IDO Európa-bajnokságot Show kategóriában 19 ország részvételével. Minden országból a legjobb helyezettek vettek részt. A kecskeméti Grapevine három korosztállyal indult: gyermek, junior és felnőtt.

A következő eredmények születtek. Gyermek Show szóló fiú kategóriában a 8 éves Magyar Noel EB 5. helyezett lett. Gyermek Show szóló lány kategóriában Fekete Katalin 31. helyen végzett a 41 indulóból. Gyermek Show formációban a Tavaszi Zsongás című koreográfiával a grapevine-sok 13. helyezést értek el. 

Junior Show Duo kategóriában Tamás Emese – Madi Róbert páros 28. helyezett lett. Felnőtt Show Formáció pedig 8. helyen végzett a Föld anya és a négy elem című koreográfiával.

Huszár Ildikó Pötyi továbbá elmondta: folyamatosan edzenek. Legközelebb, december elsején egyik nagy tehetségük, Palotai Patrik Belgiumban EB-n méreti meg magát modern-balett kategóriában. A 10 éves tehetség már számos versenyen kiváló eredményekkel szerepelt. 

Végül még egy hírt megosztott a tánciskola vezetője: egy elektromos zárlat miatt nyáron kiégett a mikrobuszuk, most egy újra gyűjtenek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában