Jótékonysági sütemény- és kézművesvásár

2023.11.28. 21:05

A gyerekek és fiatalok is fellépnek a községi ünnepi rendezvényeken

Helvécián a közelgő ünnepi programokon a gyerekek is fontos szerepet kapnak.

Sebestyén Hajnalka

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A Napvirág Óvoda december 2-án, szombaton adventi jótékonysági sütemény- és kézművesvásárt rendez a Petőfi Sándor Művelődési Házban. Az ügyes anyukák és dolgozók keze által sütött sütemények, kézműves portékák megvásárlása mellett a gyerekeknek kézműves foglalkozással, hajfonással, csillámtetkóval készülnek.

December 6-án, szerdán 16.30-kor az Egészségügyi Központ védőnői szolgálatánál parkol le a Mikulás, ahová várja majd a gyerekeket. Nemcsak a zsákja rejt majd ajándékokat, de aki kedvet érez a lovasfogatra is felülhet a Mikulás mellé.

Helvécián, az önkormányzat közösségi adventi gyertyagyújtásokat tart, melyen a helyi fiatalok is fellépnek. Először december 3-án, vasárnap 17 órakor gyújtják meg az első gyertyát a Petőfi Sándor Művelődési Háznál. Műsort adnak a Feketeerdői Általános Iskola tanulói. December 10-én, a 2. gyertyagyújtásnál a református fiatalok, december 17-én, a 3. gyertyánál a Ranger fiatalok lépnek fel. 

Végül december 21-én, a Falukarácsonyon a Wéber Ede iskolások láthatók a Katolikus templomban megtartott ünnepségen. 

 


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában