Közlekedés

2023.10.08. 07:35

Útinform: ezeken az útszakaszokon megnövekedhet a menetidő Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani vasárnap Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást vasárnapra vonatkozóan.

Gyorsforgalmú utak:

Az M5-ös autópályán, a Röszke felé vezető oldalon, a 35-ös kiométernél az Inárcsi pihenőben felújítási munka folyik, ami a pihenő működését nem zavarja, illetve a forgalom is áthajthat a parkolón keresztül.

– Kecskemét elkerülő szakaszán, hídjavítás miatt van sávelhúzásos terelés a 77-es és 84-es kilométer között, ahol a Röszke felé tartókat a külső és a leálló sávra terelik. A Budapest felé közlekedők a belső sávon, illetve az ellenkező oldal belső sávján autózhatnak. 

– Aszfaltozás miatt fix terelést építettek ki Szatymaz térségében, a Röszke felé vezető oldalon. A 155-ös és a 157-es kilométer között a külső sávot lezárták.

Főutak:

Az 5-ös főúton Táborfalvánál, az 59-es kilométernél építési munka miatt félpályás lezárás van érvényben. Kecskeméten, a 86-os kilométernél a hónap végéig dolgoznak, a fél útpályát lezárták.

Az 51-es főúton Taksony elkerülő szakaszán, a 20-as kilométer közelében aszfaltoznak. A félpályás lezárásnál napközben torlódásokra lehet számítani. Dunavecse közelében, a 72-es kilométernél átépítik a csomópontot. A félpályás lezárásnál napközben jelzőőrös irányításra készüljenek! 

Az 52-es főúton, Kecskemét belterületén, az 1-es és a 2-es kilométer között építési munka miatt félpályás lezárást vezettek be. 

Az 53-as főúton, Pirtón a 47-es kilométernél kábelt telepítenek a burkolatba, ezért csak a fél útpálya járható. Kiskunhalason, az 54-es kilométernél beszakadt egy csatornafedlap, félpályás lezárás van érvényben. 

Az 54-es főúton Bócsa és Jakabszállás között, a 29-es kilométernél építési munka miatt félpályán váltakozva engedik a járműveket! 

Az 55-ös főúton Csávoly és Felsőszentiván között, a 84-es és a 86-os kilométer között csatornázás miatt a fél útpályát lezárták.

A 441-es főúton, Nagykőrös és Kecskemét-Katonatelep között útépítés miatt a forgalmat ideiglenes terelőútra irányítják. 

Kamionstop:

A hétvégi kamiontilalom október 8-án, vasárnap 22 óráig lesz érvényben. (Szeptember 1-től az államhatártól a telephelyig vagy lerakóhelyig sem szabad már elmenni.)
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában