Útinform

2023.10.01. 08:03

Szüreti felvonulás és karbantartási munkálatok is akadályozzák a közlekedést Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani vasárnap Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást vasárnapra vonatkozóan.

Hétvégi rendezvények:

Bács-Kiskun vármegyében, az 54-es főúton, Császártöltésen, megrendezésre kerül a császártöltési szüreti felvonulás a 72-es kilométernél félpályás korlátozás vezetnek be délután 3 és fél 5 között.

Gyorsforgalmú utak:

Az M5-ös autópályán,

– hídjavítás miatt alakítottak ki sávelhúzásos terelést Kecskemét elkerülő szakaszán. A 77-es és 84-es kilométer között a Röszke felé tartókat a külső és a leálló sávra terelik. A Budapest felé közlekedők a belső sávon, illetve az ellenkező oldal belső sávján autózhatnak. 

– Terelést építettek ki a 117-es és a 120-as kilométer között is. A Röszke felé tartókat először a külső sávra, majd pedig a leálló sávra terelik.

– Röszke felé, Kiskunfélegyháza és a Petőfiszállás pihenőhely között javítják a burkolatot. A 117-es és a 120-as kilométer között a külső sávot lezárták. 

Kecskeméten, az 5-ös főút Árpád körúti szakaszán munkavégzés zajlik. A 86-os kilométernél félpályás lezárás mellett dolgoznak. 

Az 51-es főúton Dunavecse közelében, a 72-es kilométernél csomópont építése miatt kell félpályás lezárásra számítani.

Kecskemét belterületén, az 52-es főút Izsáki úti szakaszán, építési munka miatt az 1-es és a 2-es kilométer között félpályás lezárást vezettek be. 

Az 53-as főúton, 

– Kiskunhalason karbantartási munkák miatt az 54-es kilométernél félpályás korlátozás van érvényben.

– Kicsit távolabb, Pirtón a 47-es kilométernél kábeleket telepítenek a burkolatba ezért ott is csak egy sáv járható. 

Az 54-es főúton, Bócsa és Jakabszállás között munkavégzés miatt a 29-es kilométernél félpályán váltakozva engedik a járműveket! 

Nagykőrös és Kecskemét Katonatelep között, a 441-es főút 20-as és a 24-es kilométer közötti szakaszán, útépítés miatt a forgalmat ideiglenes terelőútra irányítják. 

Alsóbbrendű utak:

Bács-Kiskun vármegyében, Kecskemét belterületén, a Vízmű utcát (a Kecskemét-Kerekegyháza összekötő utat (5218-as jelű utat), az 52-es főút csomópontjának közelében, egy közel 100 méteres szakaszon lezárták útépítés miatt. A forgalmat önkormányzati utakon terelik el, csak az autóbusz közlekedés megengedett. 

Kamionstop:

A kamiontilalom ma este 10 óráig lesz érvényben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában