Kecskemét

2023.10.02. 15:51

Pöttöm Próba a Ceglédi úti óvodában – galériával

Hétfőn 19. alkalommal rendezték meg a Pöttöm Próbát a kecskeméti Ceglédi úti óvodában. A házigazdák 12 óvodás csapatot fogadtak, akiknek nyolc állomáson kellett helyt állniuk. A végén senki sem távozott üres kézzel.

Sebestyén Hajnalka

Idén is vidám hangulatban zajlott a Pöttöm Próba.

Fotó: Sebestyén Hajnalka

Idén is vidám hangulatban zajlott a Pöttöm Próba. A város valamennyi óvodájának küldtek meghívót, az első tizenkét jelentkező mérethette meg magát. A hatfős óvodás csapatokat nyolc állomás várta, volt köztük logikai, ügyességi és gyorsasági feladat egyaránt. Az udvaron és az épületekben forgószínpad-szerűen meneteltek állomásról állomásra a gyerekek. Valamennyi feladat a közlekedéshez kapcsolódott. Például KRESZ-táblákat kellett felismerniük, kiszínezniük, kockakirakóval kirakniuk, valamint részegszemüvegben kellett futniuk, kerékpárral akadálypályán végigmenni.

A Pöttöm Ppróba dobogósai: 1. Ifjúság úti Óvoda, 2. Nyitra utcai Óvoda, 3. Forradalom utcai Óvoda. Az első helyezett csapat érmet és kupát kapott, a 2. és 3. helyezett érmet, és természetesen az ajándékok sem maradtak el. A további öt csapat sem szomorkodhatott, senki sem távozott üres kézzel.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában