Szemétszedés

2023.10.21. 10:03

Őszi nagytakarítást végeztek a csólyospálosi utak mentén – galériával, videóval

Szombaton reggel a községháza előtt gyülekeztek azok az önkéntesek, akik csatlakoztak a „Szeretem Csólyospálost Mozgalom” és a település önkormányzatának összefogásával, immár 33. alkalommal meghirdetett szemétgyűjtési akcióhoz.

Tapodi Kálmán

33. alkalommal rendezték meg a szemétszedést Csólyospáloson

Fotó: Tapodi Kálmán

A munka megkezdése előtt Á. Fúrús János polgármester köszönte meg a résztvevőknek, hogy aktív részvételt vállaltak a településszépítésben. Az önkéntesek a belterület mellett, a községbe vezető utak mentén is zsákokba gyűjtötték az utak mentén talált szemetet. A munkavégzéshez kesztyűt, láthatósági mellényt és zsákot is biztosítottak a szervezők.

– A korábbi évek hagyományainak megfelelően most is kivonulunk az utakra és összeszedjük a  szerintünk helytelenül gondolkodók által, felelőtlenül eldobált hulladékot – mondta el Á. Fúrús János, akitől megtudtuk, hogy délelőtti szemétgyűjtést követően egy ebéddel vendégelik meg az önkénteseket a közösségi házban.

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában